HVALPE (FOR OPDRAETTERE)

HVALPE (for opdrættere)

(hvalpe 9 uger - 5 mnd. ved kursusstart)


Dette hold er et speciel tilbud for opdrættere, som ser frem til at deres kuld hvalpe får en god start for at blive afbalancerede og harmoniske familiehunde og at kuldet kan træne sammen på det sammen hold.


Dette vil skabe et bedre fællesskab mellem hvalpeejere, hvor de kan alle sammen støtte hinanden, dele deres erfaringer med hvalpene, følge med med i søskendes udvikling, osv.


Meget ofte bliver hvalpeejere overrasket over at deres lille "udfordring" med hvalpen eller en bestemt adfærdstræk, deres hvalp har, ses også hos hvalpenes søskende og hører under kategor "normal" enten for denne race eller hvalpenes alder.


Opdrætteren kan også få lov til at udtrykke sine specifikke ønsker til visse emner i hvalpeopdrægelse/træning bliver lagt fokus på. Det kan f.eks. være noget racespecifik, som skal arbejdes mere på. 

Dette hold vil ikke have "fremmede" hvalpe, kun kuldsøskende, mendmindre kuldet er for lille til at fylde et helt hold eller opdrætteren ønske at skabe lidt mere mandfoldighed på holdet. 


Her arbejder vi bl.a med at etablere en god kontalkt mellem dig og din hvalp. Vi indlærer et godt indkald, at kunne være i ro, at hilse pænt på andre uden at hoppe op, at gå pænt i snor, og mange andre vigtige ting.

Kursus inderholder også bl.a. balanceøvelser, som vil styrke din hvalps krop og motorik.


Hold: 

Datoer: 


6 gange (Teori + træning)

Max. 6-8 kursister

Pris: 1200 kr. 

Plads: din plads er reserveret til dig efter din betaling er sket. 


MobilePay: 111420

Bankøverførsel:

Reg.nr: 3409 Konto nr.: 12878443

Danske Bank


HUSK: at skrive holdnavn og dit navn ved betaling!

KURSUS FORSLAG: 


Har du gennemført HVALPE hold, så vil HVALPE-FORTSÆTTERE hold være et godt sted at fortsætte med din "store" hvalp.

RALLY BEGYNDER (Basis) hold og NOSEWORK BASIS hold er også noget, din lidt større hvalp og du vil synes om!


HVALPE-FORTSÆTTERE


RALLY BEGYNDER (Basis)

NOSEWORK BASIS-1