HVALPE-FORTSÆTTERE


Torsdag: 17.30-18.20

Datoer: 7.03, 14.03, 21.03, 4.04, 11.04, 18.04 (evt. 25.04)


Både Teori og praktik!


Vi træner inde eller ude, afhængigt af vejret.


6 gange 

Pris: 1200 kr.

 

Plads: din plads er reserveret til dig efter din betaling er sket.


  HVALPE-FORTSÆTTERE


  Dette hold er et fortsætterhold (for dem som har trænet på hvalpehold), hvor vi fortsætter med at arbejde på at "skabe" en afbalanceret og harmonisk familiehund!

       Obs.: har du ikke trænet før, så kan du stadigvæk være med med din hvalp.                                  Kontakt mig venligst, så finder vi ud af det, før kursus starter).


  • Her arbejder vi bl.a med at forstærke den opnåede gode kontakt mellem dig og din hvalp, gøre indkald mere sikkert, kunne være i ro, hilse pænt på andre uden at hoppe op, gå pænt i snor, blive håndteret (når den skal børstes, vaccineres eller få klippet kløer, ...).
  • Vi træner også initiativ øvelser, hvor din hvalp bliver aktiveret og stimuleret.  
  • og mere


       *Alt det, vi lærer på kursus, kan nemt trænes hjemme i stuen, i haven eller på jeres        turer! Så du kan selv give din hund den aktivering, den har brug for, og som er sjov at lave sammen med dig!

  MobilePay: 111420

  Bankøverførsel:

  Reg.nr: 3409 Konto nr.: 12878443

  Danske Bank

  HUSK at skrive holdnavn og dit navn ved betaling og tilmelding!

  KURSUS FORSLAG:


  Du kan supplere dit HVALPE-FORTSÆTTERE hold med hold NOSEWORK BASIS-1, hvor din store hvalp får mulighed for at udvikle sig på anden måde

  Har du gennemført HVALPE-FORTSÆTERE hold, så er du og din hund klar til at starte på mere sjov! Kig på RALLY BEGYNDER (Basis) eller NOSEWORK BASIS-1 (2) hold.

  I vil elske det! 


  NOSEWORK BASIS-1


  RALLY BEGYNDER (Basis)


  NOSEWORK BASIS-2