RALLY ØVET/EKSPERT

RALLY ØVET-EKSPERT


På dette hold fordyber vi os mere og mere i Rally, takket være det godt indlærte fundament fra RALLY BEGYNDER hold. Vi går målrettet frem mod at arbejde med Øvet og Ekspert klasse skilte. Vi sætter også fokus på de væsenlige detaljer så som at kunne stabilt arbejde på Rally baner, have den rette kontakt mellem hund og fører (f.eks indgang på baner og banegennemgang) og meget mere. 

Mål for dette kursus: at I føler jer godt klædt på til at arbejde videre med Rallly og bliver klar til at deltage i Rally prøver, hvis I har lyst til at gå til prøver. Selvfølgelig skal det også på dette kursus være sjovt for hunde og førere at træne Rally :)


Tirsdag: 19.15-20.30

Datoer: 30.01, 27.02, 12.03, 9.04, 23.04, 7.05 (evt.21.05)

 

6 gange

Pris: 1200 kr.                                                                        

Plads: din plads er reserveret til dig efter din betaling er sket. 


MobilePay: 111420

Bankøverførsel:

Reg.nr: 3409 Konto nr.: 12878443

Danske Bank


HUSK at skrive holdnavn og dit navn ved betaling!

KURSUS FORSLAG:


Du kan supplere RALLY ØVET-EKSPERT hold  med f.eks. NOSEWORK BASIS-1, hvor din hund får lov til at løse opgaver på egen hånd, som vil give den mere selvtillid og lære den at være mere sikker på sig selv i forskellige miljøer.. 

Har I allerede trænet NOSEWORK BASIS-1, så vil  NOSEWORK BASIS-2 eller NOSEWORK-1 passe jer godt.

Har du en ung, voksen eller ældre hund, så ved du, at det er lige så vigtigt at få den aktiveret både fysisk som mentalt. På den måde forlænger og forbedrer du dens liv og holder dens hjerne kvik og kroppen stærk. Kig på KLOG HUND - hjernegymnastik hold. Din hund vil nyde at lære nye ting og igen være i fokus!

Du kan også vælge at gå på to Rally hold: RALLY BEGYNDER-ØVET og RALLY ØVET-EKSPERT, så du kommer til at træne hver uge og får endnu mere ud af din træning. 


NOSEWORK BASIS-1


NOSEWORK-1


RALLY BEGYNDER-ØVET